topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Hamburgerbowl met orzo

met pesto, Parmigiano Reggiano en bruschettadip

Pesto komt oorspronkelijk uit de Italiaanse stad Genua, de hoofdstad van de regio Ligurië. De pesto die we nu kennen werd voor het eerst beschreven in een kookboek in 1863, maar het gaat terug tot in de tijd van de Romeinen!

Allergenen :
Tarwe
Eieren
Melk (inclusief lactose)
Cashewnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

75 gram

Orzo

(Bevat Tarwe Kan bevatten Lupine, Eieren, Mosterd, Soja)

2 stuk(s)

Kleine half-om-half burger

(Bevat Eieren, Tarwe Kan bevatten Soja, Mosterd, Selderij)

200 gram

Italiaanse groentemix

(Kan bevatten Selderij)

40 gram

Bruschettadip

½ stuk(s)

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

½ zakje(s)

Siciliaanse kruidenmix

20 gram

Pesto genovese

(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)

Zelf toevoegen

½ el

[Plantaardige] roomboter

½ el

Zwarte balsamicoazijn

½ el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3550 kJ
Energie (kcal)848 kcal
Vetten47 g
waarvan verzadigd15 g
Koolhydraten68.7 g
waarvan suikers12.6 g
Vezels8.5 g
Eiwitten32.7 g
Zout2.2 g

Benodigdheden

Pan

Instructies

1
2
3
4