Quick (20 min) - NID-briefing: use Oranjehoen Chicken Schnitzel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Quick (20 min) - NID-briefing: use Oranjehoen Chicken Schnitzel

with salad and potato wedges

Allergenen :
Tarwe
Gerst
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

200 gram

Aardappelpartjes

1 stuk(s)

Oranjehoen krokante kipschnitzel

(Bevat Tarwe, Gerst)

½ stuk(s)

Ui

1 stuk(s)

Little gem

½ stuk(s)

Mini-komkommer

stuk(s)

Komkommer

1.5 tl

Paprikapoeder

½ stuk(s)

Tomaat

½ stuk(s)

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat Tarwe Kan bevatten Mosterd, Soja)

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] roomboter

1 el

[Plantaardige] mayonaise

naar smaak

Peper en zout

1 tl

Honing [of plantaardig alternatief]

½ tl

Mosterd

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4039 kJ
Energie (kcal)965 kcal
Vetten42.6 g
waarvan verzadigd13.7 g
Koolhydraten106.9 g
waarvan suikers13.4 g
Vezels12.8 g
Eiwitten32.7 g
Zout2.2 g

Benodigdheden

Rasp
Large Frying Pan
Grote kom
Aluminiumfolie

Instructies

1
  •  
2
  • Heat a melt a knob of butter in a frying pan over medium-high heat. When the pan is nice and hot, fry the schnitzel for 3 - 4 minutes per side or until golden-brown.
  • Slice the cucumber and tomato in crescents.
  • Slice the little gem into thin strips.
3
  • Wrap the tortillas in aluminum foil and warm in the oven for 2 - 3 minutes.
  • Mix half of the cheese, mayonnaise, mustard and honey in a salad bowl. 
  • Mix in the little gem, tomato and cucumber.
  • Season to taste with pepper and salt.
4
  • Slice the schnitzel into thin strips.
  • Top the tortilla's with the lettuce, chicken, potatoes, onion and the rest of the cheese.
  • Serve left over salad and potatoes next to the tortilla's. 
  • Add mayonnaise to taste.