Skip to main content
Quiche combi - Caprese & Spinazie-mozzarella
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Quiche combi - Caprese & Spinazie-mozzarella

Quiche combi - Caprese & Spinazie-mozzarella

Voor in de oven | 2 porties | 700 g

Geen tijd om 7 dagen per week de chefkok uit te hangen? Gun jezelf een avondje rust en kies voor quiche. Wij hebben er alvast 2 uitgekozen, gemaakt van verse ingrediënten. Jij hoeft ze enkel nog in de oven te zetten. Voeg nu je favoriete combinatie toe aan je box voor een heerlijk panloos avondje.

Labels:
Veggie
Opwarmen
Allergenen :
Milk
Egg
Hvede

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Quiche caprese

1 stuk(s)

Quiche mozzarella en spinazie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2175 kJ
Energie (kcal)520 kcal
Vetten24.6 g
waarvan verzadigd15 g
Koolhydraten48.8 g
waarvan suikers5.4 g
Vezels3 g
Eiwitten22.9 g
Zout2.8 g

Instructies

Quiche caprese
1

INGREDIËNTEN: 20% tomaat, TARWEbloem, EI, ui, MELK, 7,3% mozzarella (koeMELK, zout, zuursel, vegetarisch stremsel), roomboter (MELK), water, basilicum, zeezout, bieslook, knoflook, zwarte peper.

ALLERGENEN: Tarwe, gluten bevattende granen, ei, melk (inclusief lactose). Kan sporen bevatten van vis, pinda's, soja, noten, selderij, mosterd, zwaveldioxide en sulfiet en andere gluten bevattende granen.

VOEDINGSWAARDEN (per 100 g):    kcal    151    , kJ    632    , vet    7.1    g, waarvan verzadigd     4.5    g, koolhydraten    14.5    g, waarvan suikers    1.8    g, eiwitten    6.6    g, zout    0.73    g, vezels    1.1    g

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4 ⁰C). Na opening beperkt houdbaar. Dit is een vers product. Oven [200°C]: Haal uit de verpakking en verwarm minimaal 15 minuten in een voorverwarmde oven. De quiche dient door en door verhit te worden voor consumptie.

HelloFresh 
Antwoordnummer 39162 
1090 WC Amsterdam 
Nederland

Quiche spinazie-mozzarella
2

INGREDIËNTEN: 20% spinazie, EI, TARWEbloem, MELK, 7% ui, 7% tomaat, 6% mozzarella (MELK, zout, stremsel, zetmeel), 4% roomboter (MELK), 4% courgette, water, zeezout, knoflook, peper.

ALLERGENEN: Tarwe, ei, melk (inclusief lactose). Kan sporen bevatten van schaaldieren, vis, pinda's, soja, noten, selderij, mosterd, zwaveldioxide en sulfiet, lupine, weekdieren.

VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 146 , kJ 608 , vet 6.9 g, waarvan verzadigd 4.1 g, koolhydraten 13.4 g, waarvan suikers 1.3 g, eiwitten 6.5 g, zout 0.9 g, vezels 0.6 g

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4 ⁰C). Na opening beperkt houdbaar. Dit is een vers product. Geschikt om thuis in te vriezen. Oven [200°C]: Haal uit de verpakking en verwarm minimaal 15 minuten in een voorverwarmde oven. De quiche dient door en door verhit te worden voor consumptie.

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Wildzwijnburger met romige spinazie

Wildzwijnburger met romige spinazie

met wortelpuree en uienchutney
Mediterrane couscous met garnalen

Mediterrane couscous met garnalen

met zongedroogde tomaten en basilicumcrème
Philly cheesesteak pasta

Philly cheesesteak pasta

in romige cheddarsaus met BBQ-rub en paprika
Wraps met gerookte zalm

Wraps met gerookte zalm

met avocado, mais-salsa en rodekoolsla
Sweet & sticky grillkaassalade

Sweet & sticky grillkaassalade

met avocado, romige sinaasappeldressing en aardappeltjes
Kipfilet met pestokrieltjes

Kipfilet met pestokrieltjes

met courgette en paprika
Pizza bianca op platbrood met champignons

Pizza bianca op platbrood met champignons

met mozzarella, rucola en tomaat
Fusion dahl stijl soep met naanbroodcroutons

Fusion dahl stijl soep met naanbroodcroutons

met taugé, pinda's, limoen en koriander
Varkenshaas met courgettefrietjes in parmezaankorst

Varkenshaas met courgettefrietjes in parmezaankorst

met cheesy romige spinazie en citroenmayonaise
Gepaneerde kabeljauw met knoflook-peterselieolie en pompoenpitten

Gepaneerde kabeljauw met knoflook-peterselieolie en pompoenpitten

met cheesy geroosterde aardappelen en bloemkool
Gevulde puntpaprika met tonijn, witte kaas en kappertjes

Gevulde puntpaprika met tonijn, witte kaas en kappertjes

met kruidige couscous, yoghurtsaus, peterselie en courgette
Zelfgemaakte cheeseburger met balsamico-aardappelen en komkommersalade

Zelfgemaakte cheeseburger met balsamico-aardappelen en komkommersalade

en voor ouders: op knoflookbrood met bruschetta-topping
Mini-tortilla's met sticky varkenshaaspuntjes

Mini-tortilla's met sticky varkenshaaspuntjes

pick & mix toppings: gomasio, roerbakgroenten en meer!
Geitenkaassalade met aardbei-balsamicodressing

Geitenkaassalade met aardbei-balsamicodressing

met appel, biet en geroosterde walnoten
Kipfilet met serranoham en parmezaankrieltjes

Kipfilet met serranoham en parmezaankrieltjes

met bruschettadip en aubergine-rucolasalade
Luxe miso ramen met tempura van garnalen

Luxe miso ramen met tempura van garnalen

met paddenstoelen, bosui en ei
Mixed grill met souvlaki en köfte

Mixed grill met souvlaki en köfte

met orzosalade, Libanees platbrood en tzatziki
Gevulde paprika met chili con carne

Gevulde paprika met chili con carne

met basmatirijst en labne
Heek met peterseliesaus

Heek met peterseliesaus

met parelcouscous, tomaat en rozijnen
Sweet & sticky rundergehaktballetjes

Sweet & sticky rundergehaktballetjes

met aardappelpuree, sperziebonen en ui