topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pulled chicken sandwich

Pulled chicken sandwich

2 porties | met BBQ-saus en koolsalade

Pulled chicken en knapperige koolsla zijn de perfecte combinatie voor een snelle en smakelijke sandwich!

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
•Soja
•Tarwe
•Sulfiet
•Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Briochebroodje

(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe)

200 gram

Rodekool, wittekool en wortel

100 gram

Barbecuesaus

(Bevat Sulfiet, Mosterd)

1 stuk(s)

Ui

200 gram

Pulled chicken

Zelf toevoegen

2 tl

Extra vierge olijfolie

1 el

Zonnebloemolie

4 tl

Mosterd

2 tl

Wittewijnazijn

½ el

Bruine basterdsuiker

naar smaak

Peper en zout

2 el

[Plantaardige] mayonaise

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2939 kJ
Energie (kcal)702 kcal
Vetten37.3 g
waarvan verzadigd7.2 g
Koolhydraten60.1 g
waarvan suikers22.8 g
Vezels7.5 g
Eiwitten28.4 g
Zout3.2 g

Benodigdheden

•Koekenpan
•Saladekom

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de ui in halve ringen.
2
  • Haal de pulled chicken uit de verpakking en verdeel met behulp van 2 vorken in kleine stukken.
  • Verhit 1 el zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de uienringen 2 - 3 minuten.
  • Voeg de pulled chicken toe en verwarm roerend 1 - 2 minuten. Voeg de barbecuesaus, 1/2 el bruine basterdsuiker en 2 tl mosterd toe en roer 1 minuut door.
  • Bak ondertussen de briochebroodjes 2 - 3 minuten in de oven.
3
  • Meng in een saladekom de mayonaise, 2 tl wittewijnazijn, 2 tl extra vierge olijfolie en 2 tl mosterd tot een dressing.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Meng de rodekool en wortel door de dressing.
4
  • Snijd de briochebroodjes open en beleg met de koolsalade en pulled chicken.
  • Serveer warm.