Pork tenderloin - Pistachio
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Pork tenderloin - Pistachio

with mashed potatoes and orange jus

Labels:
Caloriebewust
Allergenen :
Pistachenoten
•Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Varkenshaas

(Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)

10 gram

Pistachenoten

(Bevat Pistachenoten Kan bevatten Sesamzaad, Pinda's, Noten)

¼ zakje(s)

Vadouvan

(Bevat Mosterd)

200 gram

Aardappelen

½ stuk(s)

Handsinaasappel

1 stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Ui

½ stuk(s)

Wortel

½ stuk(s)

Paarse wortel

1 stuk(s)

Gele wortel

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] roomboter

½ el

Olijfolie

0.12 stuk(s)

Zoutarm runderbouillonblokje

2 el

Water voor saus

½ tl

Honing [of plantaardig alternatief]

1

[Plantaardige] melk

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2777 kJ
Energie (kcal)664 kcal
Vetten26.1 g
waarvan verzadigd10.9 g
Koolhydraten68.3 g
waarvan suikers19.4 g
Vezels19.4 g
Eiwitten32.5 g
Zout1 g

Benodigdheden

•Pan
•Koekenpan
•Wok of hapjespan

Instructies

1
2
3
4