HelloFresh
topBanner
Platbrood gevuld met tonijn

Platbrood gevuld met tonijn

Met courgette en komijnekaas

Lees meer

Vorm een team met de chef. Smeer allebei 1 platbrood per persoon in met tomatenpassata. Zo zijn jullie nog sneller klaar!

Labels:KindvriendelijkQuick & Easy
Allergenen :VisGlutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 2
Ingredienten
hoeveelheden
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

1 stuks

Rode paprika

1 stuks

Courgette

1 tl

Gedroogde rozemarijn

2 blik

Tonijn in olijfolie

(BevatVis)

4 stuks

Wit platbrood

(BevatGlutenbevattende granen)

½ stuks

Passata

50 g

Komijnenkaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kJ)2874.408 kJ
Energie (kcal)687 kcal
Vetten28.0 g
waarvan verzadigd9.0 g
Koolhydraten69 g
Vezels7 g
Eiwitten43 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Hapjespan
Wok
Koekenpan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Snijd de paprika in smalle repen en de courgette in dunne plakken.

2

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en roerbak paprika, courgette en rozemarijn 5 minuten op middelhoog vuur. Zet daarna het vuur uit.

3

Laat ondertussen de tonijn uitlekken.

4

Smeer 1 platbrood per persoon in met 2 – 3 el tomatenpassata. Verdeel daar een deel van de groenten, tonijn en komijnekaas over. Bestrooi met peper en zout. Smeer een tweede platbrood in met 2 – 3 el tomatenpassata en bedek het belegde platbrood ermee.

5

Verhit een koekenpan met deksel op middelmatig vuur en bak het gevulde platbrood, afgedekt, 4 minuten. Keer halverwege om. Beleg bij meer dan 2 personen ondertussen de andere platbroden zodat je deze aansluitend kunt bakken.

6

Snijd het gevulde platbrood in punten en verdeel over de borden.