topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Pizza quattro formaggi

met blauwe kaas, pecorino, emmentaler en mozzarella

Deze cheesy pizza met maar liefst 4 kazen is de droom van elke kaasliefhebber!

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
Bereidingstijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 bol(len)

Mozzarella

(Bevat Melk (inclusief lactose))

50 gram

Blauwekaasblokjes

(Bevat Melk (inclusief lactose))

200 gram

Passata

100 gram

Geraspte emmentaler

(Bevat Melk (inclusief lactose))

40 gram

Geraspte pecorino

(Bevat Melk (inclusief lactose))

10 gram

Verse krulpeterselie

1 zakje(s)

Italiaanse kruiden

540 gram

Pizzabodem

(Bevat Gluten, Tarwe Kan bevatten Soja, Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)1100 kcal
Energie (kJ)4604 kJ
Vetten55.2 g
waarvan verzadigd28.4 g
Koolhydraten96.2 g
waarvan suikers9.6 g
Vezels6.7 g
Eiwitten53.4 g
Zout5.3 g

Benodigdheden

Kom
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Scheur de mozzarella in kleine stukken.
  • Verkruimel de blauwe kaas en snijd de krulpeterselie fijn.
2
  • Meng in een kom de passata met de Italiaanse kruiden. Breng op smaak met peper en zout. 
  • Leg de pizzabodems op een bakplaat met bakpapier. 
  • Verdeel de tomatensaus over de pizzabodems. 
3
  • Beleg de pizza met de emmentaler, de pecorino, de mozzarella en de danablu.
  • Bak 13 - 15 minuten in de oven.
4
  • Garneer de pizza's met de peterselie en serveer.