Pizza met burrata en serranoham
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pizza met burrata en serranoham

Pizza met burrata en serranoham

2 porties | met rucola en gesmolten mozzarella

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Waan je even in Italië met onze snelle pizzarecepten! Deze variant top je met burrata. Een heerlijke romige soort mozzarella met extra veel smaak.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
Bereidingstijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

200 gram

Passata

1 zakje(s)

Italiaanse kruiden

2 bol(len)

Mozzarella

(Bevat Melk (inclusief lactose))

40 gram

Serranoham

40 gram

Rucola en veldsla

1 bol(len)

Burrata

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Pizzabodem

(Bevat Gluten, Tarwe Kan bevatten Soja, Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

¼ el

Zwarte balsamicoazijn

½ el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4552 kJ
Energie (kcal)1088 kcal
Vetten51.9 g
waarvan verzadigd24.1 g
Koolhydraten96.4 g
waarvan suikers10.8 g
Vezels7 g
Eiwitten56.2 g
Zout4.6 g

Benodigdheden

Kleine kom
Bakplaat met bakpapier
Saladekom

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Meng in een kleine kom de passata met de Italiaanse kruiden en breng op smaak met peper en zout.
2
  • Leg de pizzabodems op een bakplaat met bakpapier.
  • Verdeel de tomatensaus over de twee pizzabodems.
  • Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel over de saus. 
  • Bak de pizza's 13 - 15 minuten in de oven.

 

3
  • Meng in een saladekom de rucola en veldsla met de extra vierge olijfolie en de zwarte balsamicoazijn.
  • Breng op smaak met peper en zout.
4
  • Scheur de serranoham in stukken.
  • Leg de pizza's op borden en garneer met de slamix en de serranoham. 
  • Snijd tot slot de burrata in tweeën en leg op de pizza's. Breng eventueel verder op smaak met vers gemalen peper en olijfolie.