Pizza margherita met cherrytomaten en groene pesto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pizza margherita met cherrytomaten en groene pesto

Pizza margherita met cherrytomaten en groene pesto

met vers basilicum en mozzarella

Iedereen kent de pizza margherita! Deze versie maak je helemaal af met groene pesto en vers basilicum.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Cashewnoten
Gluten
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
Bereidingstijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

125 gram

Rode cherrytomaten

2 bol(len)

Mozzarella

(Bevat Melk (inclusief lactose))

10 gram

Vers basilicum

40 gram

Pesto genovese

(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)

200 gram

Passata

1 zakje(s)

Italiaanse kruiden

540 gram

Pizzabodem

(Bevat Gluten, Tarwe Kan bevatten Soja, Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)1091 kcal
Energie (kJ)4563 kJ
Vetten56.9 g
waarvan verzadigd19.5 g
Koolhydraten98 g
waarvan suikers12.8 g
Vezels8 g
Eiwitten43.6 g
Zout3.6 g

Benodigdheden

Kom
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Halveer de cherrytomaten en scheur de mozzarella in kleine stukjes.
  • Snijd het verse basilicum fijn. Meng in een kom de passata met de Italiaanse kruiden en breng op smaak met peper en zout.
2
  • Leg de pizzabodems op een bakplaat met bakpapier. 
  • Verdeel de tomatensaus over de pizza's. 
  • Beleg de pizza's met de mozzarella en de cherrytomaten. 
  • Besprenkel met extra vierge olijfolie en breng op smaak met peper en zout. 
3
  • Bak de pizza's 15 - 20 minuten in de oven.
4
  • Verdeel de pizza's over de borden en garneer met de groene pesto en het basilicum.