Pizza margherita met cherrytomaten en groene pesto
Pizza margherita met cherrytomaten en groene pesto

Pizza margherita met cherrytomaten en groene pesto

met vers basilicum en mozzarella

Iedereen kent de pizza margherita! Deze versie maak je helemaal af met groene pesto en vers basilicum.

Tags:
Recipe
Allergens:
Milk
•Cashews
•Gluten
•Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

125 g

Red cherry tomatoes

2 bulb(s)

Mozzarella

(Contains Milk)

10 g

Fresh basil

40 g

Green pesto

(Contains Cashews, Milk May be present Peanuts, Tree nuts)

200 g

Passata

1 sachet(s)

Italian seasoning

2 piece

Pizza base

(Contains Gluten, Wheat May be present Soy, Milk)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Extra virgin olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)4563 kJ
Calories1091 kcal
Fat56.9 g
Saturated Fat19.5 g
Carbohydrate98 g
Sugar12.8 g
Dietary Fiber8 g
Protein43.6 g
Salt3.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

•Bowl
•Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Halveer de cherrytomaten en scheur de mozzarella in kleine stukjes.
  • Snijd het verse basilicum fijn. Meng in een kom de passata met de Italiaanse kruiden en breng op smaak met peper en zout.
2
  • Leg de pizzabodems op een bakplaat met bakpapier. 
  • Verdeel de tomatensaus over de pizza's. 
  • Beleg de pizza's met de mozzarella en de cherrytomaten. 
  • Besprenkel met extra vierge olijfolie en breng op smaak met peper en zout. 
3
  • Bak de pizza's 15 - 20 minuten in de oven.
4
  • Verdeel de pizza's over de borden en garneer met de groene pesto en het basilicum.