Perencrumble
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Perencrumble

-

Allergenen :
Walnoten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

½ pak(ken)

Koekjesdeeg chocolade

2 stuk(s)

Peer

1.5 tl

Gemalen kaneel

40 gram

Walnootstukjes

(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

150 gram

Yoghurt Griekse stijl

(Bevat Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1823 kJ
Energie (kcal)436 kcal
Vetten28.1 g
waarvan verzadigd9.8 g
Koolhydraten39.7 g
waarvan suikers29.6 g
Vezels6.3 g
Eiwitten8.7 g
Zout0.3 g

Benodigdheden

Grote kom

Instructies

1
  • Was of schil de peer. Verwijder het klokhuis en snijd de peer in kleine blokjes.
  • Meng in een grote kom de peerblokjes met de walnootstukjes en 1/8 zakje kaneel per persoon. Verkruimel het koekjesdeeg en bewaar apart tot serveren (zie Tip).

Tip: Je gebruikt maar de helft van het koekjesdeeg. Volg de instructies op de verpakking om van het overige deeg koekjes te bakken. 

2
  • Vul een gourmetpannetje met het perenmengsel en bak tot de peren gaar zijn.
  • Bedek met een laagje verkruimeld koekjesdeeg en bak tot het koekjesdeeg bruin kleurt.
  • Laat de crumble even afkoelen, zodat het koekjesdeeg hard kan worden.
  • Serveer met 1 lepel Griekse yoghurt.