
Perencrumble
met Griekse yoghurt
-
Allergenen :
Walnoten
•Melk (inclusief lactose)
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
MoeilijkheidMakkelijk
Ingredienten
/ Voor 2 personen
½ pak(ken)
Koekjesdeeg chocolade
2 stuk(s)
Peer
1.5 tl
Gemalen kaneel
40 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
150 gram
Yoghurt Griekse stijl
(Bevat Melk (inclusief lactose))
Benodigdheden
•Grote kom
Instructies
1
- Was of schil de peer. Verwijder het klokhuis en snijd de peer in kleine blokjes.
- Meng in een grote kom de peerblokjes met de walnootstukjes en 1/8 zakje kaneel per persoon. Verkruimel het koekjesdeeg en bewaar apart tot serveren (zie Tip).
Tip: Je gebruikt maar de helft van het koekjesdeeg. Volg de instructies op de verpakking om van het overige deeg koekjes te bakken.
2
- Vul een gourmetpannetje met het perenmengsel en bak tot de peren gaar zijn.
- Bedek met een laagje verkruimeld koekjesdeeg en bak tot het koekjesdeeg bruin kleurt.
- Laat de crumble even afkoelen, zodat het koekjesdeeg hard kan worden.
- Serveer met 1 lepel Griekse yoghurt.