Vandaag bereid je een Italiaanse klassieker. De mozzarella maakt deze pasta alla norma romig en het verse basilicum geeft hem extra smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Aubergine
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
5 gram
Vers basilicum
½ gram
Nutri-Score
100 gram
Passata
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
50 gram
Mini-romatomaten
½ bol(len)
Mozzarella
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1.5 el
Olijfolie
½ tl
Zwarte balsamicoazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Aubergine is een veelzijdige groente. Wist je dat het vol zit met ijzer en vitamine C?