Moederdagtaartjes met aardbeien en nectarines
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Moederdagtaartjes met aardbeien en nectarines

Moederdagtaartjes met aardbeien en nectarines

voor de allerliefste moeders!

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Labels:
Veggie
Allergenen :
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd35 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Nectarine

125 gram

Aardbeien

¼ stuk(s)

Limoen

40 gram

Roomkaas

1 roll(s)

Bladerdeeg

(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))

5 gram

Amandelschaafsel

5 gram

Verse munt

Zelf toevoegen

1 el

Suiker

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)283 kcal
Energie (kJ)1184 kJ
Vetten17 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten26 g
waarvan suikers24 g
Vezels4.6 g
Eiwitten6 g
Zout0 g

Benodigdheden

Rasp
Bakpapier
Bakplaat

Instructies

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 180 graden.Snijd de nectarine in dunne parten en snijd de aardbeien in plakjes.Rasp met een fijne rasp de schil van de limoen en pers de limoen uit.Meng de roomkaas met per persoon 1 el suiker, 1/4 tl limoenrasp en 1/2 tl limoensap.

Taart maken
2

Snijd van het bladerdeeg per persoon één hart en leg deze op een bakplaat met bakpapier. Verspreid het roomkaasmengsel over het bladerdeeg, zorg dat je de randen vrij houdt.Verdeel het fruit over de roomkaas en bak de harten 20 - 25 minuten in de oven.Strooi na 15 minuten het amandelschaafsel over het fruit en bak mee.

Garnering snijden
3

Ris de blaadjes munt van de takjes en snijd fijn.

Serveren
4

Serveer de taartjes en garneer met de munt. Fijne moederdag!