HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMeergranenbeschuit Met Ricotta
topBanner
Meergranenbeschuit met ricotta

Meergranenbeschuit met ricotta

met komkommer en amandelen

Lees meer

.

Allergenen :Glutenbevattende granenEiSojaMelk (inclusief lactose)SesamzaadLupineNoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4
6

4 stuk(s)

Meergranenbeschuit

(BevatGlutenbevattende granen, Ei, Soja, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Lupine)

100 gram

Ricotta

(BevatMelk (inclusief lactose))

¼ stuk(s)

Komkommer

50 gram

Amandelen

(BevatNotenKan bevattenPinda's, Sesam)

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)1794 kJ
Energie (kcal)429 kcal
Vetten28.0 g
waarvan verzadigd6.0 g
Koolhydraten24 g
waarvan suikers7.0 g
Vezels5 g
Eiwitten17 g
Zout0.0 g
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Snijd de komkommer in plakjes en hak de amandelen fijn.

2

Verdeel de ricotta over de beschuit.

3

Beleg vervolgens met de plakjes komkommer en de amandelen. Bestrooi met peper en zout naar smaak.