Meergranenbeschuit met ricotta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Meergranenbeschuit met ricotta

Meergranenbeschuit met ricotta

met komkommer en amandelen

.

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

32 stuk(s)

Meergranenbeschuit

100 gram

Ricotta

¼ stuk(s)

Komkommer

50 gram

Amandelen

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)429 kcal
Energie (kJ)1794 kJ
Vetten28 g
waarvan verzadigd6 g
Koolhydraten24 g
waarvan suikers7 g
Vezels3.4 g
Eiwitten17 g
Zout0 g

Instructies

1

Snijd de komkommer in plakjes en hak de amandelen fijn.

2

Verdeel de ricotta over de beschuit.

3

Beleg vervolgens met de plakjes komkommer en de amandelen. Bestrooi met peper en zout naar smaak.