Skip to main content
Mascarpone-yoghurt met passievrucht

Mascarpone-yoghurt met passievrucht

Met geroosterde amandelen

3.8
(3)

Door de rijke smaak van de mascarpone wordt de yoghurt heerlijk romig maar niet te zwaar. Met de friszure passievrucht maak je er een tropisch dessert van. De amandelen geven een lekkere bite.

Allergens:
Noten
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total10 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

10 g

Amandelen

(Contains: Noten May be present: Pinda's, Sesamzaad)

90 g

Mascarpone

(Contains: Melk (inclusief lactose))

200 g

Volle yoghurt

(Contains: Melk (inclusief lactose))

2 unit

Passievrucht

Not included in your delivery

1.5 teaspoon

Honing

Nutrition Values

Energy (kJ)1280 kJ
Calories306 kcal
Fat27 g
Saturated Fat16.8 g
Carbohydrate6 g
Sugar5.6 g
Dietary Fiber1 g
Protein7 g
Salt0.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Bowl

Cooking Steps

Amandelen roosteren
1

Hak de amandelen grof. Verhit een koekenpan op hoog vuur en bak de amandelen tot ze beginnen te kleuren.

Passievrucht snijden
2

Meng ondertussen in een kom de mascarpone met de volle yoghurt en de honing. Snijd de passievruchten open en lepel het vruchtvlees eruit.

Serveren
3

Schep de mascarponeyoghurt in een kom of in een mooi glaasje. Schep het vruchtvlees van de passievruchten erop en garneer met de amandelen.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes