Skip to main content
Verse tomatensoep met gehaktballetjes en zelfgemaakt tomaat-mozzarellabrood
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Verse tomatensoep met gehaktballetjes en zelfgemaakt tomaat-mozzarellabrood

Verse tomatensoep met gehaktballetjes en zelfgemaakt tomaat-mozzarellabrood

1000 ml | 3 - 4 porties | 279 g groente | Serveersuggestie

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Knapperig brood, gesmolten mozzarella en warme, zoete tomaatjes - met dit recept zet je het binnen 20 minuten op tafel. Serveer het met verse tomatensoep met gehaktballetjes!

Labels:
Recept
Allergenen :
Rogge
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Soja
Gluten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat: Rogge, Tarwe Kan bevatten: Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)

10 gram

Vers basilicum

200 gram

Passata

1 zakje(s)

Italiaanse kruiden

200 gram

Mini-romatomaten

1 bol(len)

Mozzarella

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1000 ml

Verse tomatensoep met gehaktballetjes

(Bevat: Soja, Gluten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Lupine, Vis, Noten, Selderij, Ei, Mosterd, Soja, Pinda's, Zwaveldioxide en sulfiet)

Zelf toevoegen

1 el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4039 kJ
Energie (kcal)965 kcal
Vetten45.8 g
waarvan verzadigd17.9 g
Koolhydraten100.2 g
waarvan suikers27.2 g
Vezels10.4 g
Eiwitten37 g
Zout7.8 g

Benodigdheden

Kleine kom
Bakplaat met bakpapier
Diep bord
Serveerschaal
Soeppan

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Halveer de baguette in de lengte.
  • Snijd het basilicum fijn.
  • Meng in een kleine kom de passata met de Italiaanse kruiden, de helft van het basilicum, 1 el extra vierge olijfolie, peper en zout.
2
  • Halveer de tomaten.
  • Scheur de mozzarella in kleine stukjes.
  • Leg de helften van het brood op een bakplaat met bakpapier en verdeel de passata erover. 
  • Leg daarop de mozzarella en de tomaten.
3
  • Bak het brood 6 - 8 minuten in de oven, of tot de kaas gesmolten is. 
4
  • Verwarm ondertussen de tomatensoep in een soeppan op middelhoog vuur. 
  • Garneer het brood met het overige basilicum en breng op smaak met peper en zout. Snijd het brood in plakjes en leg op een grote schaal of bord.
  • Verdeel de tomatensoep over diepe borden.
  • Serveer het brood met de soep.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

 Orecchiette met köfte-gehaktballetjes

Orecchiette met köfte-gehaktballetjes

kies en mix toppings: mozzarella, basilicumcrème en meer!
Romige farfalle met aubergine en kipfilet

Romige farfalle met aubergine en kipfilet

en voor ouders: peterselie en kalamata-olijven
 Fiocchi tricolore in romige zongedroogde-tomatensaus

Fiocchi tricolore in romige zongedroogde-tomatensaus

kies en mix toppings: met mozzarella, rode pesto, basilicum en meer!
Romige farfalle met honinggroenten

Romige farfalle met honinggroenten

en voor ouders: geitenkaas, walnoten en peterselie
Pastabowl met garnalen en tomatensaus

Pastabowl met garnalen en tomatensaus

kies en mix toppings: mozzarella, basilicum, geroosterde panko en meer!
Romige conchiglie met rundergehakt

Romige conchiglie met rundergehakt

kies en mix toppings: ontbijtspek, mozzarella, basilicum en meer!
Sticky buikspek op witte demi-baguette met pittige frietjes

Sticky buikspek op witte demi-baguette met pittige frietjes

geïnspireerd op bánh mì, met sojabonensalade en sambalmayonaise
Smokey Mexicaanse kippensoep

Smokey Mexicaanse kippensoep

met zure room, zoete aardappel, mais en koriander
Geitenkaassalade met pecannoten en pompoenpitten

Geitenkaassalade met pecannoten en pompoenpitten

met yoghurtdressing, appel, courgette en aardappelen
Italiaans geïnspireerde bowl met plantaardige visburger

Italiaans geïnspireerde bowl met plantaardige visburger

met basilicummayo, ciabattacroutons, cherrytomatensalade en rucola
Fusion broodje gehaktbal met witte kaas

Fusion broodje gehaktbal met witte kaas

met za'atar aardappeltjes, peterselie en Mediteraanse kruiden
Pizza met garnalen, chorizo en jalapeño

Pizza met garnalen, chorizo en jalapeño

met kruidenolie en olijf-paprikasaus
Pizza met salami en kip

Pizza met salami en kip

met uienchutney, puntpaprika en rucola
Tonnato-stijl tonijnsalade

Tonnato-stijl tonijnsalade

met knoflookpanko, kappertjes, citroen en verse kruiden
Loaded nacho's met Italiaans geïnspireerde twist

Loaded nacho's met Italiaans geïnspireerde twist

met rode pesto, mozzarella en tomaat-basilicumsalsa
Platbroodpizza's met garnalen en chorizo

Platbroodpizza's met garnalen en chorizo

met witte kaas, tomatensalsa en groene puntpaprika
Mozzarella-knoflookbrood als extra

Mozzarella-knoflookbrood als extra

Bijgerecht | met huisgemaakte peterselie-knoflookboter
Zelfgemaakt knoflookbrood met kaas en pesto als extra

Zelfgemaakt knoflookbrood met kaas en pesto als extra

om te delen | met cheddar en Italiaanse kaas
Gegratineerde kabeljauw met verse kruiden

Gegratineerde kabeljauw met verse kruiden

met cheesy pankotopping en appel-walnootsalade
Romige masala linzensoep met naanbrood

Romige masala linzensoep met naanbrood

met kruidige yoghurtsaus, kokosmelk en amandelschaafsel

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Wraps met veggie döner kebab en feta

Wraps met veggie döner kebab en feta

met Griekse kruiden, knoflookmayo en salade
Tonijnsteak met sesamkorst

Tonijnsteak met sesamkorst

met broccolini, pittige gebakken rijst en srirachamayo
Orzo met rozemarijn-amandelen en geitenkaas

Orzo met rozemarijn-amandelen en geitenkaas

met Provençaalse groenten en Italiaanse kruiden
Romige rigatoni met kip

Romige rigatoni met kip

met zongedroogde tomaten en Parmigiano Reggiano
Cheesy chili sin carne met sweet chili tortillachips

Cheesy chili sin carne met sweet chili tortillachips

met zoet-pittige chilisaus, limoen en mais
Romige kip casarecce

Romige kip casarecce

met courgette en zongedroogde tomaten
Biefstukreepjes met yoghurtsaus

Biefstukreepjes met yoghurtsaus

met bulgur, aubergine en verse dille
Orecchiette met knoflookgarnalen en puntpaprika

Orecchiette met knoflookgarnalen en puntpaprika

en voor ouders: witte kaas, rucola en peterselie
Griekse stijl pita's met vis en frisse komkommeryoghurt

Griekse stijl pita's met vis en frisse komkommeryoghurt

met olijven, sla en tomaten
Tofu met kurkuma en romige kokoscurry

Tofu met kurkuma en romige kokoscurry

met knoflookrijst, spinazie en rode peper
Spaghetti puttanesca met kappertjes

Spaghetti puttanesca met kappertjes

met tonijn, olijven, peterselie en Siciliaanse kruiden
Pita's met BBQ-kip en komkommer-koolsla

Pita's met BBQ-kip en komkommer-koolsla

met verse kruiden, gebakken ui en tomaat
Varkenshaas in mosterdroomsaus

Varkenshaas in mosterdroomsaus

met sperziebonen, peterselie, gele wortel en aardappelen
Steak met Parmigiano Reggiano en rucola

Steak met Parmigiano Reggiano en rucola

met citroenspruitjes, courgette en uienjus
Mediterraanse stijl pasta met tonijn, feta en rucola

Mediterraanse stijl pasta met tonijn, feta en rucola

met paprikapesto en kalamata-olijven
Cottage pie met kaas, kerrie en bieslook

Cottage pie met kaas, kerrie en bieslook

met gehakt, spitskool en appel
Mediterraanse stijl bowl met kip en gele rijst

Mediterraanse stijl bowl met kip en gele rijst

kies en mix toppings: citroen-yoghurtsaus, peterselie, tomaat en meer!
Aziatisch geïnspireerde stamppot

Aziatisch geïnspireerde stamppot

met spitskool, kokosmelk en gekookt ei
Aziatische stir-fry met bulgogi-gehaktballetjes en pinda's

Aziatische stir-fry met bulgogi-gehaktballetjes en pinda's

met rijst, paksoi, spitskool en citroen
Plantaardige visburger Thaise stijl

Plantaardige visburger Thaise stijl

op een wortelbroodje met krieltjessalade