Klassieke Amerikaanse cheeseburger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Klassieke Amerikaanse cheeseburger

Klassieke Amerikaanse cheeseburger

2 porties | met bacon, cheddar en barbecuesaus

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Dé klassieke Amerikaanse cheeseburger zet je in een handomdraai op tafel! Met cheddar, bacon, barbecuesaus en nog meer heerlijke toppings.

Labels:
Recept
BBQ-proof
Allergenen :
Mosterd
Melk (inclusief lactose)
Sulfiet
Sesamzaad
Soja
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd5 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Meatier-burger

(Bevat Mosterd Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Eieren, Selderij, Soja, Gluten, Sesamzaad)

50 gram

Geraspte cheddar

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Ui

4 plak(ken)

Ontbijtspek

1 stuk(s)

Tomaat

50 gram

Barbecuesaus

(Bevat Sulfiet, Mosterd)

40 gram

Veldsla

50 gram

Gesneden augurken

2 stuk(s)

Hamburgerbol met sesam

(Bevat Sesamzaad, Soja, Tarwe, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Noten, Gluten)

Zelf toevoegen

naar smaak

Mosterd

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2815 kJ
Energie (kcal)673 kcal
Vetten36.1 g
waarvan verzadigd16.4 g
Koolhydraten46.4 g
waarvan suikers11.7 g
Vezels5 g
Eiwitten37.4 g
Zout4 g

Instructies

1
  • Snijd de tomaat in plakjes.
  • Snijd de ui in dunne ringen.
  • Besmeer elk broodje met 1 tl barbecuesaus.
2
  • Steek de barbecue aan (zie Tip).
  • Snijd de broodjes open, maar niet helemaal doormidden. Leg de broodjes op de snijkant op de barbecue en rooster in 3 - 5 minuten lichtbruin.
  • Grill het spek 3 - 5 minuten op de barbecue.
  • Grill de burgers in 4 - 6 minuten gaar op de barbecue. Strooi in de laatste minuut de cheddar over de burgers.

Tip: Jkunt er ook voor kiezen om een koekenpan te gebruiken. De bereidingswijze blijft verder hetzelfde.

3
  • Besmeer de onderste helft van elk broodje met mosterd naar smaak. Beleg met de sla.
  • Leg de burgers op de sla.
  • Besmeer de bovenste helft van elk broodje met de barbecuesaus naar smaak.
4
  • Beleg de burgers met het spek, de tomaat, de ui en de augurken.
  • Eindig met de bovenste helft van het broodje.