BestellenCadeaubon
Burger met mayonaise met truffelaroma en Parmigiano Reggiano
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Burger met mayonaise met truffelaroma en Parmigiano Reggiano

Burger met mayonaise met truffelaroma en Parmigiano Reggiano

2 porties | met gebakken ei, tomaat en veldsla

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Labels:
Recept
Allergenen :
Sesamzaad
Soja
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Tomaat

2 stuk(s)

Hamburgerbol met sesam

(Bevat Sesamzaad, Soja, Tarwe, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Noten, Gluten)

1 stuk(s)

Parmigiano Reggiano

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

50 gram

Mayonaise met truffelaroma

40 gram

Veldsla

2 stuk(s)

Gekruide runderburger

(Kan bevatten Soja, Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij)

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] roomboter

1 tl

Mosterd

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3720 kJ
Energie (kcal)889 kcal
Vetten62.7 g
waarvan verzadigd18.8 g
Koolhydraten38.7 g
waarvan suikers5.8 g
Vezels4.4 g
Eiwitten38.1 g
Zout2.6 g

Benodigdheden

Hapjespan of grote koekenpan
Rasp
Koekenpan

Instructies

1
  • Snijd de tomaat in dunne plakken.
  • Snijd de hamburgerbollen in de lengte doormidden.
2
  • Verhit 1/2 el roomboter in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Rooster de hamburgerbollen 1 - 2 minuten, of tot ze goudbruin kleuren. Haal de bollen uit de pan en houd apart.
  • Besmeer elke helft van de hamburgerbol met 2 tl mosterd.
3
  • Verhit opnieuw 1/2 el roomboter in dezelfde koekenpan op middelhoog vuur. Bak de burgers 2 - 3 minuten per kant.
  • Rasp, wanneer de burgers bijna klaar zijn, met een fijne rasp de Parmigiano Reggiano over de burgers en laat smelten.
  • Verhit ondertussen 1 el olijfolie in een tweede koekenpan en bak 1 spiegelei per persoon. Breng op smaak met peper en zout.
4
  • Besmeer de geroosterde hamburgerbollen met de mayonaise met truffelaroma.
  • Beleg met wat sla en de tomatenplakjes.
  • Leg de hamburger op de sla en tomaat en leg het gebakken ei erbovenop.
  • Maak de burger af met de eventueel overige kaas en de bovenkant van de hamburgerbol.