Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Zelf muhammara maken wordt een eitje met dit recept! Je serveert de dip met warm, knapperig stokbrood.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
3 stuk(s)
Rode puntpaprika
1 stuk(s)
Knoflookteen
40 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Walnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ zakje(s)
Gemalen komijnzaad
2 tl
Gerookt paprikapoeder
2 stuk(s)
Seizoensbroodje
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja, Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose))
1 el
Olijfolie
1.5 el
Extra vierge olijfolie
½ el
Wittewijnazijn
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout