Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Zelf muhammara maken wordt een eitje met dit recept! Je serveert de dip met warm, knapperig stokbrood.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
3 stuk(s)
Rode puntpaprika
1 stuk(s)
Knoflookteen
40 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ zakje(s)
Gemalen komijnzaad
2 tl
Gerookt paprikapoeder
2 stuk(s)
Seizoensbroodje
(Bevat Tarwe Kan bevatten Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja, Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose))
1 el
Olijfolie
1.5 el
Extra vierge olijfolie
½ el
Wittewijnazijn
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout