Deze geroosterde baguette met romig-frisse avocado en ei is perfect om jouw dag mee starten!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Avocado
2 stuk(s)
Woutkorn demi-baguette
(Bevat Rogge, Gluten, Tarwe, Gerst Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Soja, Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad)
4 stuk(s)
Ei
(Bevat Hazelnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Eieren, Soja, Gluten, Noten)
1 stuk(s)
Limoen
125 gram
Rode cherrytomaten
1 stuk(s)
Knoflookteen
(Bevat Gluten)
50 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 gram
Verse bladpeterselie en koriander
(Kan bevatten Selderij)
4 el
Witte balsamicoazijn
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Heb je een broodrooster of tosti-ijzer? Gebruik deze dan om de baguette te roosteren.
In deze stap vind je een makkelijke bereiding van de eieren. Lijkt het je leuk om de eieren te pocheren? Volg dan de bereidingswijze in de volgende stap.
Tip: Kook de eieren 6 minuten voor een zachtgekookt ei. Wil je een hardgekookt ei? Kook dan 10 minuten.
Tip: Het eigeel blijft op deze manier vloeibaar. Heb je liever een iets steviger eigeel? Kook dan 1 minuut langer.
Tip: Geen liefhebber van rauwe knoflook? Laat dit dan achterwege.