Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
400 gram
Sperziebonen
1 stuk(s)
Ui
2 stuk(s)
Knoflookteen
40 ml
Ketjap manis
(Bevat Soja, Tarwe)
750 ml
Kokosmelk
300 gram
Rodekool, wittekool en wortel
100 gram
Taugé
2 stuk(s)
Rode peper
2 stuk(s)
Sjalot
1 stuk(s)
Paprika
80 gram
Kokosrasp
(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)
360 gram
Garnalen
(Bevat Schaaldieren)
600 gram
Kipsatéblokjes
120 gram
Pindasaus
(Bevat Pinda's, Soja, Sulfiet, Tarwe)
1 stuk(s)
Vers citroengras
3 tl
Gemalen kurkuma
1 stuk(s)
[Mini-]komkommer
60 gram
Ongezouten pinda's
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
300 gram
Basmatirijst
6 stuk(s)
Spies
6 stuk(s)
Ei
½ zakje(s)
Garam masala
1 zakje(s)
Javaanse wokpasta
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
1 zakje(s)
Nasi-bamikruidenmix
½ zakje(s)
Gele currykruiden
30 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat Tarwe Kan bevatten Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
300 gram
Rendang
(Bevat Soja, Tarwe)
6 tl
Zout
300 ml
Water
5 el
Zonnebloemolie
½ el
Sambal
2.5 el
Suiker
10 el
Wittewijnazijn
Tip: De atjar wordt nog lekkerder als je het een nachtje in de koelkast laat staan en de smaken goed kunnen intrekken!