Lunchsalade met geitenkaas en appel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Lunchsalade met geitenkaas en appel

Lunchsalade met geitenkaas en appel

2 porties | met walnoot en cranberrychutney

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze lunchsalade is binnen een handomdraai klaar en bereid je maar met slechts 6 ingrediënten! De geitenkaas gaat perfect samen met het zoete van de appel en cranberrychutney.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Sulfiet
Walnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

200 gram

Verse geitenkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

120 gram

Rucola en veldsla

40 gram

Cranberrychutney

1 stuk(s)

Appel

8 ml

Balsamicocrème

(Bevat Sulfiet)

1 gram

Walnootstukjes

(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

1 el

Honing

1 el

Extra vierge olijfolie

1 naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)458 kcal
Energie (kJ)1917 kJ
Vetten28.8 g
waarvan verzadigd17.9 g
Koolhydraten29.4 g
waarvan suikers22.7 g
Vezels3.2 g
Eiwitten18.7 g
Zout1.3 g

Benodigdheden

Saladekom
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Verwijder het klokhuis van de appel en snijd de appel in blokjes.

2

Meng in een saladekom de extra vierge olijfolie met de balsamicocrème, de appel en de slamix. Breng op smaak met peper en zout.

3

Leg de geitenkaas op een bakplaat met bakpapier. Verdeel de honing en de walnoten over de geitenkaas. Gratineer 3 - 4 minuten in de oven.

4

Verdeel de salade over de borden. Leg de geitenkaas met walnoten erop. Serveer met de cranberrychutney.