Hotdog deluxe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hotdog deluxe

Hotdog deluxe

2 porties | met Brandt & Levie-worst en 5 toppings

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 of 4 personen.

Deze luxe hotdog is op smaak gebracht met marjoraan en knoflook. Het geroosterde broodje beleg je met smokey tomatenketchup, gefrituurde uitjes, augurk, wittekool én wortel!

Labels:
Recept
Allergenen :
Rogge
Soja
Tarwe
Mosterd
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Hotdogbroodje

(Bevat Rogge, Soja, Tarwe)

50 gram

Gesneden augurken

60 gram

Smokey tomatenketchup

30 gram

Gefrituurde uitjes

(Bevat Tarwe Kan bevatten Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)

50 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

100 gram

Wittekool en wortel

2 stuk(s)

Varkensworst met majoraan en knoflook

Zelf toevoegen

¼ el

Mosterd

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3172 kJ
Energie (kcal)758 kcal
Vetten52.4 g
waarvan verzadigd16 g
Koolhydraten48.6 g
waarvan suikers11 g
Vezels4.4 g
Eiwitten21.7 g
Zout2.3 g

Benodigdheden

Grillpan

Instructies

1
  • Verhit een grillpan op middelhoog vuur. 
  • Snijd de hotdogbroodjes open, maar niet los. 
  • Leg met de gesneden kant naar beneden op de grill. Toast 3 - 5 minuten, of tot er mooie bruine grillstrepen op het broodje staan. 
2
  • Bak de varkensworst 10 - 12 minuten in de grillpan op middelhoog vuur. 
  • Keer regelmatig om. 
  • Het vlees is gaar als de worst van binnen niet meer roze is.

 

3
  • Meng in een kom de wittekool en wortel met 1/4 el mosterd en 1 el mayonaise.
  • Besmeer de hotdogbroodjes met mayonaise naar smaak.
  • Leg de worst in het broodje en garneer met de koolsalade en gesneden augurken.
4
  • Verdeel de smokey tomatenketchup over de hotdogs. 
  • Garneer met de gefrituurde uitjes.