Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Breng de zomer op tafel en geniet samen van een klassieke Griekse salade!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 piece
Kumato tomato
1 piece
Cucumber
1 piece
Onion
30 g
Leccino olives
50 g
Greek-style cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ tablespoon
Red wine vinegar
1.5 tablespoon
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper
Snijd de kumato tomaat in kwarten. Halveer de komkommer in de lengte en snijd in halve plakken van 1 cm dik. Snijd de ui in dunne halve ringen. Halveer de olijven.
Meng in een kleine kom 1/2 el extra vierge olijfolie met 1/2 el rodewijnazijn. Breng op smaak met peper en zout.
Meng in een saladekom de komkommer, kumato tomaat, ui en olijven door de dressing.
Verdeel de witte kaas over de salade. Besprenkel eventueel met wat extra vierge olijfolie naar smaak.