Wist jij dat de flammkuchen is ontstaan uit een trucje van broodbakkers? Met een plat stukje deeg testten ze of de houtoven heet genoeg was om brood te bakken!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Flammkuchen
(Bevat Tarwe)
100 gram
Biologische crème fraîche
(Bevat Melk (inclusief lactose))
75 gram
Gesneden rode ui
40 gram
Rucola
75 gram
Spekreepjes
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier.
Besmeer de flammkuchen met de crème fraîche. Verdeel de spekjes en gesneden rode ui erover.
Bak de flammkuchen in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de flammkuchen in stukken en garneer met de rucola.