Flammkuchen met geitenkaas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Flammkuchen met geitenkaas

Flammkuchen met geitenkaas

2 porties | met walnoten en ui

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Met flammkuchen valt eindeloos te combineren! De klassieke combinatie geitenkaas en walnoten is altijd een goed idee.

Labels:
Recept
Allergenen :
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Walnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Flammkuchen

(Bevat Tarwe)

100 gram

Biologische zure room

(Bevat Melk (inclusief lactose))

100 gram

Verse geitenkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

10 gram

Verse bieslook

(Kan bevatten Selderij)

40 gram

Walnootstukjes

(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

1 stuk(s)

Ui

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2426 kJ
Energie (kcal)580 kcal
Vetten32.5 g
waarvan verzadigd13.2 g
Koolhydraten49 g
waarvan suikers3.2 g
Vezels1.9 g
Eiwitten20.6 g
Zout1.6 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier.

2

Verkruimel de geitenkaas en snijd de ui in halve ringen. Snijd de bieslook fijn. Besmeer de flammkuchen met de zure room en beleg met de geitenkaas en ui. Breng op smaak met peper en zout.

3

Bak de flammkuchen in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven.

4

Snijd de flammkuchen in stukken en garneer met de walnootstukjes en bieslook.