Flammkuchen met chorizo
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Flammkuchen met chorizo

Flammkuchen met chorizo

2 porties | met paprikapesto en rucola

Met flammkuchen valt eindeloos te combineren! In deze versie zorgen de chorizo en paprikapesto voor een ware smaakexplosie.

Labels:
Recept
Allergenen :
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Cashewnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Flammkuchen

(Bevat Tarwe)

100 gram

Biologische zure room

(Bevat Melk (inclusief lactose))

40 gram

Paprikapesto

(Bevat Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten Noten, Pinda's)

1 stuk(s)

Sjalot

40 gram

Rucola

75 gram

Chorizoblokjes

70 gram

Zongedroogde tomaten

Zelf toevoegen

½ el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2274 kJ
Energie (kcal)544 kcal
Vetten26.8 g
waarvan verzadigd9.1 g
Koolhydraten51.8 g
waarvan suikers9.4 g
Vezels3.1 g
Eiwitten20.5 g
Zout3 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier.
2
  • Snijd de sjalot in halve ringen.
  • Snijd de zongedroogde tomaten in dunne repen.
3
  • Besmeer de flammkuchen met de zure room.
  • Verdeel de chorizo, sjalot en zongedroogde tomaten erover.
  • Besprenkel met 1/2 el extra vierge olijfolie.
  • Bak de flammkuchen in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven. 
4
  • Snijd de flammkuchen in stukken en verdeel de paprikapesto erover.
  • Garneer met de rucola.