Skip to main content
Deluxe barbecuepakket
Deluxe barbecuepakket

Deluxe barbecuepakket

Gratis Looye Tomaten | 3 - 4 personen | 5 luxe vlees- en vissoorten

Lekker barbecueën met een extraatje? Voeg dit product deze week toe aan je bestelling en krijg de frisse, zachtzure Looye Honingtomaten cadeau.*

Combineer je favoriete producten en profiteer van de beste prijs. Scrol naar beneden en ontdek de inhoud van jouw combivoordeelpakket.

*Zolang de voorraad strekt.

Allergens:
Ei
Tarwe
Selderij
Vis

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total12 minutes
Cooking Time25 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

470 g

Black angus burger with speck

2 piece

Marinated steak

275 g

Pork satay

350 g

Pork neck provincal

240 g

Fillet of salmon

1 piece

Looye honey tomatoes

Nutrition Values

Calories1094 kcal
Energy (kJ)4579 kJ
Fat63.1 g
Saturated Fat18.3 g
Carbohydrate10.2 g
Sugar3.5 g
Dietary Fiber1 g
Protein118.6 g
Salt4.7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

Looye honingtomaten
1

Lekker barbecueën met een extraatje? Voeg dit product deze week toe aan je bestelling en krijg de frisse, zachtzure Looye Honingtomaten cadeau.*


*Zolang de voorraad strekt.

100% black angus burger met speck
2

INGREDIËNTEN: 72% rundvlees, 16% runderspek (96% rundvlees, zout, dextrose, voedingszuur (natriumcitraat), antioxidant (natriumascorbaat), conserveermiddel (natriumnitriet), specerijenextract, rietsuiker, startercultuur, rook), scharrelEI, paneermeel (TARWEbloem, gist, zout), zwarte peper, zeezout, plantaardige olie (raapzaad), natuurlijk aroma (limoen), water, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), conserveermiddel (natriumacetaat), antioxidant (natriumascorbaat), voedingszuur (citroenzuur), zout, gistextract, gehydrolyseerd koolzaadeiwit.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4 ⁰C). Na openen binnen 1 dag consumeren.Verpakt onder beschermende atmosfeer. Barbecue: Bak de burger mooi bruin op de directe kolen. daarna boven indirecte hitte circa 12 a 15 minuten gaar braden. Dit product door en door verhitten.

HelloFresh
Antwoordnummer 39162
1090 WC Amsterdam
Nederland

Gemarineerde biefstuk
3

INGREDIËNTEN: 98 % rundsvlees, plantaardige vetten (zonnebloemolie, gehard koolzaad vet), kruiden en specerijen (SELDERIJ), zout, suiker, groenten (paprika; look), natuurlijke aroma's.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4 ⁰C). Na openen binnen 1 dag consumeren. Bereiding BBQ: Laat de steak op kamertemperatuur komen. Bak de steak 2 - 4 minuten per kant op de barbecue, afhankelijk van de gewenste garing.

HelloFresh
Antwoordnummer 39162
1090 WC Amsterdam
Nederland

Varkenssaté
4

INGREDIËNTEN: 95% varkensvlees, suiker, zout, knoflookgranulaat, uipoeder, gebrande suiker, suikerstroop, gekarameliseerde suiker, paprikaconcentraat, paprikagranulaat, gistextract, specerijen, natuurlijk aroma (knoflook), plantaardige olie (raap).

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4 ⁰C). Na openen binnen 1 dag consumeren.Verwijder de verpakking. BBQ: verwarm de spareribs op de BBQ voor circa 12-15 minuten. Regelmatig keren. Dit product door en door verhitten

HelloFresh
Antwoordnummer 39162
1090 WC Amsterdam
Nederland

Provençaalse procureurlapjes
5

INGREDIËNTEN: 77% varkensvlees, 11% water, zout, dextrose, aardappelvezel, maltodextrine, aroma, uienpoeder, citroen met schil, antioxidant (kaliumlactaat), conserveermiddel (natriumacetaten), plantaardige olie (raapzaad, zonnebloem, palm), kruiden, specerijen, natuurlijk knoflook aroma.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4 ⁰C). Na openen binnen 1 dag consumeren.Barbecue: Bak het vlees op het rooster in 4 tot 6 minuten bruin en gaar. Regelmatig keren. Dit product door en door verhitten.

HelloFresh
Antwoordnummer 39162
1090 WC Amsterdam
Nederland

Zalmfilet met huid
6

INGREDIËNTEN: zalm (Salmo salar) (VIS).

ALLERGENEN: Vis.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4 ⁰C). Na openen binnen één dag consumeren. Verpakt onder beschermende atmosfeer. In de pan of op de grill: Bak de zalmfilet 3 - 5 minuten op de huid. Draai de zalm om en bak nog 1 – 2 minuten op de andere kant, met de huid omhoog.

HERKOMST: Gekweekt in Noorwegen.

HelloFresh
Antwoordnummer 39162
1090 WC Amsterdam
Nederland

Highest-rated dinner recipes

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

with tarragon, lemon & creamy courgette sauce
Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

with orange cream cheese, zesty salsa & sumac
Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

with beef-pork mince, vegetable mix & parsley
Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

with mango, gomashio, slaw & cucumber
Creamy Jerusalem Artichoke Soup

Creamy Jerusalem Artichoke Soup

with truffle oil, hazelnuts & toasted ciabatta
Spicy Kimchi Fried Rice

Spicy Kimchi Fried Rice

with fish sauce, fried egg, furikake & sesame seeds
Cheesy Chicken Birria Tacos

Cheesy Chicken Birria Tacos

with roasted bell pepper, sour cream & tomato salsa
Creamy Lentil Masala Soup with Naan

Creamy Lentil Masala Soup with Naan

with fragrant yogurt sauce, coconut milk & shaved almonds
Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

with beef-pork mince, sweetheart cabbage & apple
Bolognese-Style Risotto

Bolognese-Style Risotto

with Parmigiano Reggiano, basil & mascarpone
Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

with buttered almonds, dates & lemon mayonnaise
Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

with Serrano ham & Parmigiano Reggiano
Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

in black garlic sauce with hot honey peanuts
Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

met tortillachips, regenboogsalade en koriander
Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

with salad, sweet potato & Mexican-style spices
Paddington's Poké Bowl with Salmon

Paddington's Poké Bowl with Salmon

with tropical mango salsa, sweet chili mayo & fresh mint
Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

met rijst, koriander en pinda's
Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

over giant couscous with coriander dressing
Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

with kimchi rainbow slaw, sesame seeds & spicy baby potatoes
Steak with Balsamic Strawberry Jus

Steak with Balsamic Strawberry Jus

over garlic mash with sweet apple sauerkraut

This week's must-try HelloFresh recipes

Pork Rice Noodles in Creamy Peanut Sauce

Pork Rice Noodles in Creamy Peanut Sauce

with hoisin sauce, lime & coconut milk
Chicken Thigh Strips with Kohlrabi

Chicken Thigh Strips with Kohlrabi

over fragrant bulgur with labneh, vadouvan & spinach
Hake with Scandi-Style Salad

Hake with Scandi-Style Salad

with potatoes, dill & butter lettuce
Fennel & Spinach Orzotto

Fennel & Spinach Orzotto

with Greek-style cheese, lemon & pistachios
Chicken Rigatoni Al Forno

Chicken Rigatoni Al Forno

in tomato sauce with cheesy panko topping
Asian-Inspired Chicken Udon Salad

Asian-Inspired Chicken Udon Salad

with peanuts & fresh coriander
Plant-Based 'Fish' Fingers with Potatoes & Vegetables

Plant-Based 'Fish' Fingers with Potatoes & Vegetables

& for parents: homemade tartar sauce & lemon wedges
Chicken Naan Pizza with Romano Pepper

Chicken Naan Pizza with Romano Pepper

with arugula salad in balsamic basil dressing
Ribeye Steak with Truffle Linguine

Ribeye Steak with Truffle Linguine

with Grana Padano, arugula & fresh herbs
Cheddar Sausage from Brandt & Levie with Rainbow Carrots

Cheddar Sausage from Brandt & Levie with Rainbow Carrots

with patatas bravas-style potatoes, aioli & roasted bell pepper sauce
Creamy Broccoli Penne with Beef-Pork Mince

Creamy Broccoli Penne with Beef-Pork Mince

& for parents: pesto cheese, lemon & salted almonds
Poké Bowl with Fried Chicken

Poké Bowl with Fried Chicken

with avocado, orange & cucumber
Potato Hash with Goat's Cheese & Sour Cream Sauce

Potato Hash with Goat's Cheese & Sour Cream Sauce

with lemon-dressed cherry tomato salad & pumpkin seeds
Cheesy Smashburger Tostadas

Cheesy Smashburger Tostadas

with dill pickle mayo & crunchy cucumber slaw
No-Chicken Curry with Pak Choi

No-Chicken Curry with Pak Choi

over rice in fragrant coconut sauce
Plant-Based Chicken with Miso Courgette & Edamame Salad

Plant-Based Chicken with Miso Courgette & Edamame Salad

over rice with spicy scallion salsa, cashews & cucumber
Avocado Bulgur Bowl with Greek-Style Cheese

Avocado Bulgur Bowl with Greek-Style Cheese

with fresh herbs, shaved almonds & dried cranberries
Moroccan-Style Duck Confit Tart

Moroccan-Style Duck Confit Tart

with Greek-style cheese, almonds & carrot salad
Pesto Rosso Cod En Papillote with Shaved Almonds

Pesto Rosso Cod En Papillote with Shaved Almonds

with arugula salad, roasted broccoli & fennel
Pork Tenderloin with Grana Padano & Celeriac Purée

Pork Tenderloin with Grana Padano & Celeriac Purée

with green beans, shaved almonds & honey-mustard jus