Burger met mayonaise met truffelaroma en Parmigiano Reggiano
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Burger met mayonaise met truffelaroma en Parmigiano Reggiano

Burger met mayonaise met truffelaroma en Parmigiano Reggiano

2 porties | met gebakken ei, tomaat en veldsla

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Labels:
Recept
BBQ-proof
Allergenen :
Sesamzaad
Soja
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Tomaat

2 stuk(s)

Hamburgerbol met sesam

(Bevat Sesamzaad, Soja, Tarwe, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Noten, Gluten)

1 stuk(s)

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

50 gram

Mayonaise met truffelaroma

40 gram

Veldsla

2 stuk(s)

Kalfsburger

(Kan bevatten Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij, Soja)

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] roomboter

1 tl

Mosterd

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3771 kJ
Energie (kcal)901 kcal
Vetten66.4 g
waarvan verzadigd20.2 g
Koolhydraten36.2 g
waarvan suikers5.3 g
Vezels4.1 g
Eiwitten36.6 g
Zout2.4 g

Benodigdheden

Large Frying Pan
Koekenpan

Instructies

1
  • Snijd de tomaat in dunne plakken.
  • Snijd de hamburgerbollen open.
2
  • Verhit 1/2 el roomboter in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Rooster de hamburgerbollen 1 - 2 minuten, of tot ze goudbruin kleuren. Haal uit de pan en bewaar apart.
  • Besmeer elke helft van de hamburgerbol met 2 tl mosterd.
3
  • Verhit 1/2 el roomboter in dezelfde koekenpan op middelhoog vuur. Bak de burgers 2 - 3 minuten per kant.
  • Rasp, wanneer de burgers bijna klaar zijn, met de Parmigiano Reggiano met een fijne rasp over de burgers en laat smelten.
  • Verhit ondertussen 1 el olijfolie in een koekenpan en bak de eieren. Breng de eieren op smaak met peper en zout.
4
  • Besmeer de geroosterde hamburgerbollen met de mayonaise met truffelaroma.
  • Beleg met wat sla en de tomaat.
  • Leg de burger erop en vervolgens het gebakken ei erbovenop.
  • Maak de burger af met de eventuele overige kaas en de bovenkant van de hamburgerbol.