
Brandt & Levie worstenbroodjes
+/- 15 stuks | met smokey tomatenketchup
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
De koriander, foelie en kardemom in de rookworst van Brandt & Levie brengen deze worstenbroodjes in één klap op smaak! Voor nog meer kruidige smaken en een beetje pittigheid serveer je ze met smokey tomatenketchup.
Labels:
Recept
Allergenen :
Mosterd
•Tarwe
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bereidingstijd35 minuten
Bereidingstijd10 minuten
MoeilijkheidMakkelijk
Ingredienten
/ Voor 2 personen
1 stuk(s)
Brandt & Levie - Rookworst
(Bevat Mosterd)
1 roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))
120 gram
Smokey tomatenketchup
Zelf toevoegen
naar smaak
Olijfolie
5 el
Mosterd
Benodigdheden
•Vork
•Bakplaat met bakpapier
Instructies
1
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de rookworst in stukken van 3 cm en halveer de stukken over de lengte.
2
- Halveer het bladerdeeg over de lengte en snijd in stroken van 3 1/2 cm breed.
- Besmeer de stroken met mosterd en leg op elke strook een stuk worst.
3
- Vouw het deeg dicht en druk het uiteinde dicht met een vork. Herhaal dit met alle stukken worst en bladerdeeg. Leg de worstenbroodjes op een bakplaat met bakpapier.
- Maak 2 sneetjes in de bovenkant van de broodjes en smeer in met een klein beetje olijfolie.
- Bak de worstenbroodjes 20 - 25 minuten in de oven, of tot ze goudbruin zijn.
4
- Serveer de worstenbroodjes met de smokey tomatenketchup.