Bietencarpaccio met geitenkaas-sinaasappelcrème
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bietencarpaccio met geitenkaas-sinaasappelcrème

Bietencarpaccio met geitenkaas-sinaasappelcrème

Voorgerecht | 2 porties | Walnoten & veldsla

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Zoals deze volledig vegetarische carpaccio van rode bietjes. Perfect als voorgerecht van een feestelijk diner!

Labels:
Veggie
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

500 gram

Voorgekookte rode bieten

1 stuk(s)

Handsinaasappel

125 gram

Verse geitenkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

25 gram

Walnoten

(Bevat Noten Kan bevatten Noten, Pinda's, Sesamzaad)

40 gram

Veldsla

8 ml

Olijfolie met citroen

Zelf toevoegen

2 tl

Zwarte balsamicoazijn

1 el

Extra vierge olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1920 kJ
Energie (kcal)459 kcal
Vetten32 g
waarvan verzadigd13 g
Koolhydraten24 g
waarvan suikers19 g
Vezels10 g
Eiwitten16 g
Zout1 g

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.