Bao buns met varkenshaas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bao buns met varkenshaas

Bao buns met varkenshaas

2 porties | met hoisinsaus en pinda's

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Ga voor deze zachte bao buns met varkenshaas, spitskool en komkommer! Je maakt het helemaal af met zoet-zoutige hoisinsaus en pinda’s.

Allergenen :
Tarwe
Soja
Sesamzaad
Pinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

6 stuk(s)

Bao-broodje

(Bevat Tarwe)

1 bosje(s)

Bosui

50 gram

Hoisinsaus

(Bevat Soja, Tarwe, Sesamzaad)

1 stuk(s)

Komkommer

100 gram

Gesneden spitskool

10 gram

Ongezouten pinda's

(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)

1 stuk(s)

Varkenshaas

(Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)

Zelf toevoegen

1 el

Bloem

1 tl

[Zoutarme] sojasaus

2 el

Zonnebloemolie

2 tl

Wittewijnazijn

1 tl

Suiker

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2770 kJ
Energie (kcal)662 kcal
Vetten19.7 g
waarvan verzadigd3.3 g
Koolhydraten95.9 g
waarvan suikers23.3 g
Vezels6.2 g
Eiwitten24.7 g
Zout2.1 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak de broodjes 4 - 5 minuten in de oven.
  • Snijd de bosui fijn en bewaar het witte en groene gedeelte apart van elkaar.
  • Meng in een kom de bloem, hoisinsaus, sojasaus, 2 el water en 1 el zonnebloemolie.
  • Voeg het witte gedeelte van de bosui en de varkenshaas toe aan de kom en laat marineren tot stap 3.
2
  • Snijd de komkommer.
  • Meng in een kom de wittewijnazijn en de suiker. Voeg de komkommerplakjes toe.
  • Breng op smaak met peper en zout, roer goed door en zet opzij tot serveren.
3
  • Snijd de varkenshaas in blokjes.
  • Verhit de overige zonnebloemolie in een koekenpan op hoog vuur.
  • Bak de gesneden spitskool 1 - 2 minuten. Voeg de varkenshaas en de marinade toe aan de pan.
  • Zet het vuur lager en bak in 3 - 6 minuten gaar.
4
  • Hak de pinda's grof.
  • Open de broodjes voorzichtig en vul ze met de komkommer en de varkenshaas.
  • Garneer met het groene gedeelte van de bosui en de pinda's.