Bao buns met garnalen en koolsla
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bao buns met garnalen en koolsla

Bao buns met garnalen en koolsla

2 porties | met sriracha-mayo en gomasio

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Labels:
Recept
Allergenen :
Mosterd
Soja
Eieren
Tarwe
Schaaldieren
Sesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
Bereidingstijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

10 gram

Verse koriander

(Kan bevatten Selderij)

100 gram

Rodekool, wittekool en wortel

50 gram

Sriracha-mayo

(Bevat Mosterd, Soja, Eieren)

6 stuk(s)

Bao-broodje

(Bevat Tarwe)

160 gram

Garnalen

(Bevat Schaaldieren)

1 zakje(s)

Gomasio

(Bevat Sesamzaad)

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] mayonaise

1 el

Wittewijnazijn

1 tl

Suiker

1 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2792 kJ
Energie (kcal)667 kcal
Vetten27.9 g
waarvan verzadigd3.6 g
Koolhydraten83.8 g
waarvan suikers14.5 g
Vezels4.3 g
Eiwitten20.6 g
Zout2.2 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Snijd de koriander fijn.
2
  • Meng in een kom de mayonaise, de wittewijnazijn, de suiker en de helft van de sriracha-mayo. Breng op smaak met peper en zout. 
  • Voeg de wortel-koolmix en de helft van de koriander toe en meng goed.
  • Bak de bao-broodjes 4 - 5 minuten in de oven.
3
  • Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
  • Bak de garnalen 3 minuten, of tot ze gaar zijn. Breng op smaak met peper en zout.
4
  • Snijd of vouw de bao-broodjes open. 
  • Vul de bao-broodjes met de koolsla en de garnalen.
  • Garneer met de overige koriander en sriracha-mayo en de gomasio.