
Volgens Italianen past elke pastasoort bij een bepaalde saus. Zo past linguine, het dikkere broertje van spaghetti, perfect bij een lichte saus op basis van olie.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
65 g
Red cherry tomatoes
40 g
Green pesto
(Contains: Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) May be present: Pinda's, Noten)
90 g
Linguine
(Contains: Tarwe May be present: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
1 piece
Onion
1 piece
Tomato
5 g
Fresh flat leaf parsley
(May be present: Selderij)
100 g
Greek-style cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ tablespoon
Olive oil
½ tablespoon
Balsamic vinegar
0.12 piece
Low sodium vegetable stock cube
to taste
Salt and pepper

Weetje: De ui is een onderschatte supergroente! Hij is niet alleen rijk aan vezels en B-vitaminen, maar zit ook bomvol antioxidanten en vitamine C.


Tip: Let je op je calorie-inname? Kook dan alle pasta, maar gebruik 2/3. De overige pasta kun je de volgende dag in een lunchsalade verwerken, of knip de linguine fijn en meng het in een soep.
