Wist je dat Parmigiano Reggiano zijn naam te danken heeft aan de streek waar deze kaas geproduceerd wordt? Namelijk de Italiaanse provincies Parma en Reggio Emilia.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Aardappelschijfjes
1 stuk(s)
Kipfilethaasjes
2 plak(ken)
Ontbijtspek
½ stuk(s)
Knoflookteen
75 gram
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Ui
150 gram
Sperziebonen
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
30 gram
Zongedroogde tomaten
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Olijfolie
30 ml
Water
naar smaak
Peper en zout
Tip: Kook je voor meer dan 2 personen? Gebruik dan 2 koekenpannen.
Weetje: Sperziebonen zijn rijk aan kalium, wat bijdraagt aan het behoud van een gezonde bloeddruk. Daarnaast zijn sperziebonen rijk aan ijzer en foliumzuur, wat zorgt voor een energiek gevoel.