HelloFresh
topBanner
Indonesische curry-noedelsoep

Indonesische curry-noedelsoep

Met koriander en pinda's

QUICK & EASY
Lees meer

In de Indonesische keuken wordt veel gebruikgemaakt van kruidenpasta's, ook wel boemboe's genoemd. Traditioneel worden de ingrediënten - kruiden en specerijen maar bijvoorbeeld ook knoflook, ui en citroengras - in een vijzel fijngewreven. Zo'n pasta is de perfecte manier om tijd te besparen, zonder smaak in te leveren.

Labels:BalansQuick & EasyVeggie
Allergenen :Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)SelderijPinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 1
Ingredienten
hoeveelheden
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

1 stuks

Rode peper

1 stuks

Knoflookteen

400 g

Groentemix van kastanjechampignons, prei, broccoli en courgette

(Kan sporen van allergenen bevatten)

100 g

Besengek-currypasta

(BevatGlutenbevattende granen, Melk (inclusief lactose), Selderij)

250 ml

Kokosmelk

(Kan sporen van allergenen bevatten)

6 takje

Verse koriander

(Kan sporen van allergenen bevatten)

20 g

Gezouten pinda's

(BevatPinda's)

200 g

Verse udonnoedels

(BevatGlutenbevattende granen)

Zelf toevoegen

500 ml

Groentebouillon

2 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)2866 kJ
Energie (kcal)685 kcal
Vetten48.0 g
waarvan verzadigd23.6 g
Koolhydraten48 g
waarvan suikers12.0 g
Vezels7 g
Eiwitten15 g
Zout5.2 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

• Bereid de bouillon. • Snijd de rode peper fijn en pers of snijd de knoflook fijn.

2

• Verhit de zonnebloemolie in een soeppan op hoog vuur. • Fruit de rode peper en de knoflook 1 minuut. • Voeg de groentemix toe en roerbak 3 minuten. • Roer de currypasta door de groenten en roerbak nog 1 minuut

3

• Voeg de kokosmelk en de bouillon toe aan de pan en laat op middelmatig vuur 5 – 7 minuten zachtjes koken. • Snijd ondertussen de koriander fijn en hak de pinda's grof. • Voeg de in laatste 3 minuten de udon noedels aan de soep toe.

4

• Serveer de soep in kommen. Garneer met de koriander en de pinda's.