
Wist je dat cranberry is afgeleid van het Duitse kraanbere? Het bloemetje van de plant doet namelijk denken aan een kraanvogel!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
120 g
Venison steak
200 g
Potato gratin
(Contains: Ei, Melk (inclusief lactose))
20 g
Cranberry chutney
½ piece
Shallot
25 g
Radicchio & romaine
65 g
Red cherry tomatoes
¼ tablespoon
Balsamic vinegar
1.5 tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
1 teaspoon
White wine vinegar
¼ tablespoon
Mustard
½ teaspoon
Honey [or plant-based alternative]
2 tablespoon
Water for the sauce
to taste
Salt and pepper

Tip: Voor het beste resultaat haal je de hertenbiefstuk al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast en uit de verpakking.

Tip: Bak de biefstuk eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je biefstuk het liefst eet.


Weetje: Wist je dat cherrytomaten meer bètacaroteen bevatten dan gewone tomaten? Bètacaroteen is een antioxidant dat het lichaam beschermt tegen weefselschade en veroudering.