
Hamburger en kipsaté
met saté- en whiskeysaus
Allergenen :
Mosterd
•Eieren
•Pinda's
•Soja
•Tarwe
•Sulfiet
•Melk (inclusief lactose)
•Sesamzaad
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
MoeilijkheidMakkelijk
Ingredienten
/ Voor 2 personen
4 stuk(s)
Wildzwijnburger
80 gram
Pikante uienchutney
120 gram
Whiskeysaus
(Bevat Mosterd, Eieren)
120 gram
Pindasaus
(Bevat Pinda's, Soja, Tarwe)
100 gram
Kipsatéblokjes
50 gram
Barbecuesaus
(Bevat Sulfiet, Mosterd)
4 stuk(s)
Mini-hamburgerbol
(Bevat Soja, Tarwe, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad Kan bevatten Gluten, Noten)
Instructies
1
- Verhit de satésaus vlak voor je aan tafel gaat in een kleine steelpan op laag vuur.
2
- Bak het vlees tot het gaar is.
- Serveer de kipsatéblokjes met de satésaus.
- Serveer de hamburgers met de verschillende sausjes: uienchutney, whiskey- en barbecuesaus.
3
nicht brauchen
4
nicht brauchen
5
nicht brauchen
6