Grillkaasburger op een briochebroodje
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Grillkaasburger op een briochebroodje

Grillkaasburger op een briochebroodje

2 porties | met koolsla en uienchutney

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Kies deze week voor hartige, frisse grillkaasburgers met koolsla en uienchutney! Heerlijk van de barbecue, maar ook in een koekenpan te bereiden.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Soja
Tarwe
Sulfiet
Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Briochebroodje

(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe)

200 gram

Witte grillkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

100 gram

Rodekool, wittekool en wortel

50 gram

Barbecuesaus

(Bevat Sulfiet, Mosterd)

1 zakje(s)

BBQ-rub

½ stuk(s)

Limoen

80 gram

Pikante uienchutney

Zelf toevoegen

2 el

[Plantaardige] mayonaise

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3167 kJ
Energie (kcal)757 kcal
Vetten41 g
waarvan verzadigd24.3 g
Koolhydraten63.4 g
waarvan suikers27.9 g
Vezels6.2 g
Eiwitten31.7 g
Zout5 g

Benodigdheden

Kom

Instructies

1
  • Snijd de grillkaas in plakken van maximaal 2 cm dik.
  • Meng in een kom de grillkaas met de BBQ-rub (let op: pittig! Gebruik naar smaak) en de helft van de barbecuesaus. Zorg dat de grillkaas volledig bedekt is met de saus.
2
  • Meng in een kom de rodekool, wittekool en wortel met de mayonaise.
  • Pers de limoen uit boven de kom.
  • Breng op smaak met peper en zout en roer goed door.
3
  • Steek de barbecue aan (zie Tip).
  • Snijd de broodjes doormidden en leg ze op de snijkant op de barbecue. Rooster 3 - 5 minuten, of tot goudbruin.
  • Leg de grillkaas op de barbecue en grill 2 - 3 minuten per kant.

Tip: Je kunt het brood en de grillkaas ook in een koekenpan bakken. De bereidingswijze blijft verder hetzelfde.

4
  • Besmeer de broodjes met de overige barbecuesaus en de uienchutney. 
  • Beleg met de koolsla en de grillkaas.