Citroentijm heeft een subtiele tijmsmaak met een ondertoon van, jawel, citroen. Door de rode druiven in dit dessert te roosteren, krijgen ze een rijke, zoete smaak die goed tot zijn recht komt in combinatie met de frisse Griekse yoghurt en citroentijm.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
tl
Verse citroentijm
(Kan bevattenSelderij)el
Rode pitloze druiven
Bruin rozijn-walnootbroodje
(BevatGlutenbevattende granen, Noten)Biologische Griekse yoghurt
(BevatMelk (inclusief lactose))Honing
Roomboter
(BevatMelk (inclusief lactose))Verwarm de oven voor op 200 graden. Ris de blaadjes van de takjes citroentijm. Meng in een ovenschaal de rode druiven met de honing en de citroentijm. Rooster de druiven 15 minuten in de oven.
Smelt ondertussen de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Snijd het rozijnenbrood in de lengte doormidden, en vervolgens in kleine blokjes. Bak de blokjes rozijnenbrood in de koekenpan in 10 – 12 minuten krokant.
Verdeel de Griekse yoghurt over de kommetjes of glaasjes en strooi het rozijnenbrood erover. Garneer met de geroosterde rode druiven.