BestellenCadeaubon
Griekse salade met feta, kumato tomaat en olijven
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Griekse salade met feta, kumato tomaat en olijven

Griekse salade met feta, kumato tomaat en olijven

Bijgerecht | met ui en komkommer

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Breng de zomer op tafel en geniet samen van een klassieke Griekse salade!

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd10 minuten
MoeilijkheidGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

50 gram

Feta

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Kumato tomaat

1 stuk(s)

Komkommer

1 stuk(s)

Ui

30 gram

Leccino olijven

Zelf toevoegen

½ el

Rodewijnazijn

1.5 el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)931 kJ
Energie (kcal)223 kcal
Vetten18.4 g
waarvan verzadigd5.9 g
Koolhydraten6.4 g
waarvan suikers3.8 g
Vezels2.5 g
Eiwitten6 g
Zout1.1 g

Benodigdheden

Kleine kom
Saladekom

Instructies

1

Snijd de kumato tomaat in kwarten. Halveer de komkommer in de lengte en snijd in halve plakken van 1 cm dik. Snijd de ui in dunne halve ringen. Halveer de olijven.

2

Meng in een kleine kom 1/2 el extra vierge olijfolie met 1/2 el rodewijnazijn. Breng op smaak met peper en zout.

3

Meng in een saladekom de komkommer, kumato tomaat, ui en olijven door de dressing.

4

Verdeel de feta over de salade. Besprenkel eventueel met wat extra vierge olijfolie naar smaak.