topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gourmetbox

Gourmetbox

4 porties | met gegrilde groenten, vlees en vis

Gezellig gourmetten? Van topkwaliteit vlees en vis tot gegrilde groenten - maak zes feestelijke gerechtjes met verse ingrediënten uit onze Gourmetbox Pasen. Een klein uurtje voorbereiden in de keuken en daarna samen genieten aan de paastafel.

Labels:
Recept
Allergenen :
Gluten
Tarwe
Gerst
Rogge
Melk (inclusief lactose)
Schaaldieren
Vis
Soja
Pinda's
Eieren
Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd1 uur 15 minuten
oventijd50 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Baguette

(Bevat Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Eieren, Mosterd, Selderij, Soja, Noten, Sesamzaad)

4 stuk(s)

Knoflookteen

1 stuk(s)

Courgette

2 stuk(s)

Paprika

75 gram

Feta

(Bevat Melk (inclusief lactose))

160 gram

Gemarineerde garnalen

(Bevat Schaaldieren)

2 stuk(s)

Kabeljauwfilet

(Bevat Vis)

4 plak(ken)

Ontbijtspek

200 gram

Passata

12 stuk(s)

Half-om-half gehaktballetjes met Spaanse kruiden

(Kan bevatten Selderij, Soja, Gluten, Eieren, Mosterd)

600 gram

Aardappelblokjes

100 gram

Teriyakisaus

(Bevat Soja, Tarwe)

100 gram

Biefstukreepjes

100 gram

Varkenshaaspuntjes

1 stuk(s)

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

10 gram

Verse bieslook

(Kan bevatten Selderij)

50 gram

Geraspte cheddar

(Bevat Melk (inclusief lactose))

80 gram

Pindasaus

(Bevat Pinda's, Soja, Tarwe)

500 gram

Snoeptomaatjes

100 gram

Italiaans gemarineerde kipfiletreepjes

4 stuk(s)

Citroen cheesecake

(Bevat Tarwe, Eieren, Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten Noten, Pinda's)

1 pak(ken)

Paashaasburger

(Bevat Tarwe, Eieren, Gluten Kan bevatten Mosterd, Selderij, Soja)

120 gram

Whiskeysaus

(Bevat Mosterd, Eieren)

Zelf toevoegen

2 tl

[Zoutarme] sojasaus

8.5 el

Olijfolie

20 gram

[Plantaardige] roomboter

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)15607 kJ
Energie (kcal)3730 kcal
Vetten207.4 g
waarvan verzadigd63.9 g
Koolhydraten281.4 g
waarvan suikers101 g
Vezels26.8 g
Eiwitten171.4 g
Zout16.1 g

Benodigdheden

Kom
Rasp
Ovenschaal
Steelpan
Kleine kom

Instructies

Knoflookbrood bakken
1
  • Verwarm de oven voor op 200°C. Haal de roomboter uit de koelkast.
  • Snijd de bieslook fijn. Pers de knoflook of snijd fijn. Rasp de Parmigiano Reggiano.
  • Meng in een kom de roomboter, 4 el olijfolie, de helft van de knoflook en de helft van de bieslook. Breng op smaak met zout. Snijd de baguette in diagonale plakken, maar zorg ervoor dat je ze niet helemaal los snijdt.
  • Besmeer de plakken met de knoflookboter en bestrooi met de cheddar en de helft van de Parmigiano Reggiano. Bak het knoflookbrood 10 minuten in de oven.
Aardappelen bakken
2
  • Meng in een kleine ovenschaal de aardappelblokjes met 2 el olijfolie, peper en zout. 
  • Bak de aardappelblokjes 8 - 10 minuten in de oven.
  • Verhit 1 tl olijfolie in een steelpan op middelhoog vuur en fruit de overige knoflook 1 - 2 minuten.
  • Voeg de passata, de Italiaanse kruiden, peper en zout toe. Laat 5 minuten sudderen.

Aan tafel:

  • Bak de aardappelblokjes en 1 el tomatensaus een paar minuten in een gourmetpannetje.
Vis bakken
3
  • Voeg de garnalen toe aan een kleine kom.
  • Snijd de kabeljauw in blokjes van 4 cm. Snijd het ontbijtspek in de breedte doormidden.
  • Wikkel de kabeljauw in het ontbijtspek en leg op een bord.

Aan tafel:

  • Bak de garnalen en kabeljauw op het gourmetstel.
Vlees bakken
4
  • Voeg de biefstuk en varkenshaas toe aan aparte kleine kommen. Meng beide met de teriyakisaus en 1 tl sojasaus.
  • Leg de gehaktballetjes, kip en paasburgers op aparte borden.
  • Verwarm de pindasaus in een steelpan op middelhoog vuur.

Aan tafel:

  • Bak het vlees op het gourmetstel.
  • Serveer de gehaktballetjes met de tomatensaus en de kip met de pindasaus.
  • Serveer de burgers, biefstuk en varkenshaas met de cocktailsaus.
Groenten bakken
5
  • Snijd de paprika en courgette in reepjes. Meng in een kom met 2 el olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  • Verkruimel de feta boven een kleine kom.
  • Serveer de snoeptomaatjes in een kom.

Aan tafel:

  • Bak de courgette en paprika op het gourmetstel. Garneer met de feta.
Nagerecht serveren
6
  • Serveer de cheesecake als nagerecht.