Dit nagerecht heeft het allemaal: de geroosterde nectarine met honing is heerlijk zoet, de mascarpone voegt daar romigheid aan toe en de pistachenootjes zorgen voor een crunch.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 unit
Nectarine
1 teaspoon
Gemalen kaneel
20 g
Pistachenoten
(Contains: Noten May be present: Pinda's, Sesamzaad)
50 g
Mascarpone
(Contains: Melk (inclusief lactose))
2 teaspoon
Honing
Verwarm de oven voor op 200 graden. Halveer de nectarines en verwijder de pit. Leg de nectarines met de gesneden kant naar boven in een ovenschaal, besprenkel met de honing en bestrooi met de kaneel. Bak de nectarines 15 minuten in de oven.
Verhit ondertussen een koekenpan, zonder olie, op middelhoog vuur en rooster de pistachnoten 4 – 5 minuten, of totdat ze beginnen te kleuren.
Serveer de geroosterde nectarines met de mascarpone en de pistachenoten.