Gemarineerde steak met Mediterraanse bulgursalade
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Gemarineerde steak met Mediterraanse bulgursalade

met geroosterde groenten

Bulgur is gemaakt van gebroken tarwekorrels die eerst gestoomd en gedroogd worden. Het resultaat is een volkoren product vol vezels, ijzer en B-vitaminen.

Allergenen :
Tarwe
Selderij

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd35 minuten
oventijd25 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

½ takje(s)

Verse rozemarijn

½ stuk(s)

Aubergine

½ stuk(s)

Ui

½ stuk(s)

Rode puntpaprika

75 gram

Bulgur

(Bevat Tarwe Kan bevatten Soja)

1 stuk(s)

Gemarineerde steak

(Bevat Selderij Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)

5 gram

Verse bladpeterselie

(Kan bevatten Selderij)

½ zakje(s)

Siciliaanse kruidenmix

Zelf toevoegen

175 ml

Zoutarme runderbouillon

1.5 el

Olijfolie

½ el

Zwarte balsamicoazijn

1 el

[Plantaardige] roomboter

1 el

[Plantaardige] mayonaise

1 tl

Honing

naar smaak

Peper en zout

½ el

Wittewijnazijn

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3653 kJ
Energie (kcal)873 kcal
Vetten49.7 g
waarvan verzadigd14 g
Koolhydraten64 g
waarvan suikers11.7 g
Vezels18.8 g
Eiwitten35.5 g
Zout1.7 g

Benodigdheden

Kom
Bakplaat met bakpapier
Steelpan met deksel
Grillpan of koekenpan
Aluminiumfolie

Instructies

1
2
3
4
5
6