Gemarineerde biefstuk met stroganoffsaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Gemarineerde biefstuk met stroganoffsaus

met salade, peterselie en aardappelpartjes

Het kleine broertje van romaine is little gem. De iets zoetere smaak en stevigere bite passen perfect bij dit gerecht!

Allergenen :
Selderij
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Gemarineerde steak

(Bevat Selderij Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)

½ stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Ui

0.13

Tomatenpuree

125 gram

Champignons

25 gram

Biologische crème fraîche

(Bevat Melk (inclusief lactose))

200 gram

Aardappelpartjes

½ takje(s)

Verse rozemarijn

½ stuk(s)

Little gem

3 gram

Verse bladpeterselie

(Kan bevatten Selderij)

½ stuk(s)

Paprika

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

1.5 el

[Plantaardige] roomboter

1 el

Extra vierge olijfolie

50 ml

Zoutarme runderbouillon

1 tl

Bloem

1 tl

Mosterd

2 tl

Rodewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3594 kJ
Energie (kcal)859 kcal
Vetten55.2 g
waarvan verzadigd21.7 g
Koolhydraten47.4 g
waarvan suikers10.1 g
Vezels13.3 g
Eiwitten39.2 g
Zout1 g

Benodigdheden

Hapjespan
Koekenpan
Saladekom

Instructies

1
  • Snijd ondertussen de little gem grof.
  • Meng in een saladekom per persoon: 1/2 tl mosterd, 1 tl rodewijnazijn, 1 el extra vierge olijfolie, peper en zout.
  • Voeg de little gem en de apart bewaarde groenten toe en meng door de dressing. 
2
  • Snijd de biefstuk, tegen de draad in, in dunne plakken en verdeel over de borden. Leg de aardappelpartjes ernaast.
  • Schenk de stroganoffsaus over het vlees en serveer met de salade.
  • Garneer het gerecht met de bladpeterselie.
3
4
5
6