.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
10 g
Pre-cut onion & garlic
125 g
Red cherry tomatoes
100 milliliters
Cooking cream
(Contains: Melk (inclusief lactose))
15 g
Grated Italian cheese
100 g
Broccoli florets
90 g
Fusilli
2 slice
Ham
¼ piece
Lemon
to taste
Salt and pepper
½ tablespoon
[Plant-based] butter
Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een hapjespan op middelhoog vuur.Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de broccoli en fusilli. Bak de mix van knoflook en ui 2 minuten aan in de hapjespan.
Halveer ondertussen de cherrytomaten. Voeg de cherrytomaten, kookroom en Italiaanse kaas toe aan de hapjespan. Breng op smaak met peper en zout.Roer goed door en laat 4 - 5 minuten zachtjes inkoken.
Kook ondertussen de broccoli en fusilli samen, afgedekt, 4 minuten in de pan met deksel. Snijd de achterham in reepjes. Giet de broccoli en fusilli af en meng samen met de achterham door de roomsaus met cherrytomaten.Meng alles goed en breng goed op smaak met peper en zout.
Tip: Zijn de broccoliroosjes aan de grote kant? Snijd ze dan eerst wat kleiner zodat ze sneller gaar zijn.
Snijd de citroen in partjes.Verdeel de fusilli over de borden en garneer met een citroenpartje.