Je maakt deze pasta af met zelfgemaakte kruidenroomkaas. Deze bereid je met roomkaas en verse peterselie en basilicum.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
25 gram
Roomkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Tomaat
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
100 gram
Passata
5 gram
Verse bladpeterselie & basilicum
30 gram
Rucola en veldsla
90 gram
Spaghetti
(Bevat Tarwe Kan bevatten Lupine, Eieren, Mosterd, Soja)
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
200 ml
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Dithiolthionen zijn bioactieve stoffen die voorkomen in knoflook. Ze hebben een positief effect op het cholesterolgehalte en werken als antioxidant.