.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Knoflookteen
4 cm
Verse gember
1 stuk(s)
Limoen
140 gram
Zoete Aziatische saus
(BevatGlutenbevattende granen, Soja)3 tl
Gomasio
(BevatSesamzaad)40 ml
Sojasaus
(BevatGlutenbevattende granen, Soja)320 gram
Vegetarische runderstukjes
(BevatGlutenbevattende granen, Soja, Ei)1 stuk(s)
Komkommer
2 stuk(s)
Pruimtomaat
½ stuk(s)
Rode ui
10 gram
Verse koriander
1 pak(ken)
Verse udonnoedels
(BevatGlutenbevattende granen)20 gram
Pinda's
(BevatPinda'sKan bevattenNoten, Sesam)½ stuk(s)
Rode peper
2 el
Zonnebloemolie
2 tl
Suiker
Pers de knoflook of snijd fijn. Rasp de gember met een fijne rasp. Snijd de 2 partjes per persoon van de limoen.Meng in een kom de zoete Aziatische saus, de gomasio, de sojasaus (zie TIP), de gember, de knoflook en 1 tl suiker per persoon. Pers er 2 partjes limoen per persoon boven uit en meng goed.Meng 2/3 van dit mengsel met de vegetarische runderstukjes en laat marineren terwijl je de groente snijdt.
Halveer de komkommer in de lengte en snijd in plakken.Snijd de pruimtomaat in parten en snijd de rode ui in dunne halve ringen.Verwijder de blaadjes munt van de takjes en snijd de koriander fijn.Meng in een saladekom de komkommer, tomaat, rode ui en koriander goed door elkaar.
Verhit 1 el zonnebloemolie per persoon in een wok of hapjespan op middelhoog vuur.Roerbak de vegetarische runderstukjes 2 - 3 minuten, voeg de udonnoedels toe en verhit nog 2 - 3 minutenHak ondertussen de pinda`s grof en snijd de rode peper in fijne ringen.
Meng de udonnoodles en vegetarische runderstukjes ook door de salade en verdeel de salade over de borden.Garneer met de overige partjes limoen en de pinda's.Vergeet de overige saus niet en voeg deze samen met de rode peper toe naar smaak.