HelloFresh
topBanner
Koreaanse wraps met frisse rauwkost en zoetzure komkommer

Koreaanse wraps met frisse rauwkost en zoetzure komkommer

met dubbele portie biefstukpuntjes

Extra Vlees
Lees meer

.

Labels:FamilyQuick & Easy
Allergenen :Glutenbevattende granenSoja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

2 stuks

Knoflookteen

4 cm

Verse gember

2 stuks

Rode peper

60 ml

Sojasaus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

440 g

Biefstukpuntjes

1 stuks

Komkommer

5 g

Verse koriander

(Kan sporen van allergenen bevatten)

½ stuks

Limoen

4 stuks

Witte tortilla

(BevatGlutenbevattende granen)

150 g

Witte kool en wortel

(Kan sporen van allergenen bevatten)

Zelf toevoegen

2 el

Olijfolie

4 el

Wittewijnazijn

2 tl

Suiker

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3607 kJ
Energie (kcal)862 kcal
Vetten29.0 g
waarvan verzadigd4.6 g
Koolhydraten80 g
waarvan suikers14.7 g
Vezels7 g
Eiwitten64 g
Zout6.7 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Rasp
Kom
Aluminiumfolie
Koekenpan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Schil de gember en snijd of rasp fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. Hou je niet van pittig, gebruik dan de helft van de rode peper.

2

Meng in een kom de rode peper met de knoflook, gember, sojasaus en olijfolie. Snijd de biefstukpuntjes in stukjes van 1 - 2 cm en meng ze door de marinade. Marineer de biefstukpuntjes minimaal 15 minuten.

3

Snijd of schaaf de komkommer in dunne linten. Meng in een kom de wittewijnazijn met de komkommer en de suiker (zie TIP). Breng op smaak met zout en zet de zoetzure komkommer apart. Schep af en toe om zodat de smaken goed intrekken.

4

Snijd de koriander grof en snijd de limoen in parten. Verpak de tortillawraps in aluminiumfolie en verwarm 2 - 3 minuten in de oven.

5

Verhit ondertussen een koekenpan op middelhoog vuur. Wacht tot de pan heet is en bak de gemarineerde biefstuk met marinade in 2 - 3 minuten rondom bruin. De biefstuk mag nog rosé zijn vanbinnen.

6

Vul de wraps met de rauwe groentemix. Verdeel er de biefstuk en de zoetzure komkommer over en knijp er wat limoensap over uit. Bestrooi met koriander. Serveer de overige biefstuk en komkommer ernaast.