
Vadouvan is een Franse variant op Indiase masala. Het resultaat: een unieke curry met een zoete en subtiel rokerige smaak.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
2 piece
Garlic
1 teaspoon
Fresh ginger
½ piece
Courgette
75 g
Basmati rice
⅓ sachet(s)
Vadouvan
(Contains: Mosterd)
0.16 sachet(s)
Ground lemongrass
125 milliliters
Coconut milk
½ sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains: Soja, Tarwe)
1 piece
Tomato
5 g
Fresh coriander
(May be present: Selderij)
¼ piece
Lime
180 g
Shrimp
½ tablespoon
White wine vinegar
to taste
Salt and pepper
½ tablespoon
Sunflower oil




Tip: Wist je dat garnalen weinig calorieën bevatten, maar wel rijk zijn aan eiwitten en calcium?