Vandaag serveer je al binnen 15 minuten een heerlijk romige pasta. Dit gerecht zal bij jong en oud in de smaak vallen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
40 gram
Tomatentapenade
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Aubergine
90 gram
Farfalle
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja)
100 gram
Varkenshaaspuntjes
50 gram
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Gedroogde tijm
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ stuk(s)
Ui
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Bloem
1.5 el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Aubergine is een veelzijdige groente. Wist je dat hij vol zit met ijzer en vitamine C?
Tip: Let jij op je calorie-inname? Weeg dan 60 gram pasta per persoon af en gebruik de helft van de kookroom.
Deglaze the pan with the balsamic vinegar and the cream (see Tip). Stir in the thyme and tomato tapenade, then crumble in the stock cube (see pantry for amount). Cover with the lid and allow to cook gently for 5 - 7 minutes over low heat.
Health Tip: if you're watching your calorie intake, use just half of the cream.
Stir the eggplant, pasta and half of the cheese into the pasta, then season to taste with salt and pepper. Serve the pasta on plates and garnish with the rest of the cheese.